Arta Tradiției a fost pre­zentă în cadrul emisiunii de business Ziarul Financiar Live, prin cofondatoarea sa Mariana Solonari.

Aici o parte din articolul ziaristei Florentina Nițu pentru ZF Corporate:

Trei tinere au lăsat jobul din corporaţie şi au păşit pe drumul antreprenoriatului din luna februarie a acestui an, cu scopul de a produce în România şi de a duce tradiţia României mai departe, crescând un brand de ţară.

„Din Lăpuşna (Republica Moldova – n. red.), Suceava şi Bucureşti ne-am adunat la o masă, având în minte de mai mult timp ideea să devenim antreprenoare, fiecare price­pându-se la ceva, şi aveam două mari condiţii: să producem, pentru că noi credem că pro­ducţia poate ridica România – poate nu o com­panie la nivelul nostru, dar în viitor visăm la o fabrică mare de producţie – şi să conţină ceva tradiţional, ne-am gândit la tot ce ţine de limbă, cultură şi cum putem să aducem în faţa clienţilor ceva tradiţional şi-n acelaşi timp dră­guţ. (…) Scopul final este să creştem un brand de ţară, să simţim că am contribuit cu ceva pen­tru România“, spune Mariana Solo­nari, co­fondatoare a Arta Tradiţiei. Ea a fost pre­zentă în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Interviul live AICI.

Cadourile corporate personalizate Arta Tradiției au fost prezentate în cadrul emisiunii.

arta traditiei la ziarul financiar live