Orice produs poate fi personalizat ca text, poze, culori oricât de mult vă doriți. Noi ne-am propus să creăm cadouri la care doar imaginația să ne fie limită.

Ideea ta

Sau poți alege un mesaj de mai sus, un mesaj propriu, ceva inspirat din alte părți și personaliza unul dintre produsele de mai jos cu IDEEA TA:

89,00 lei

Șefi, colegi

Pagina cu cadouri pentru COLEGII DE BIROU, pentru ȘEF, pentru DIRECTORUL companiei, pentru PRIMAR, pentru MANAGERUL departamentului, pentru POLIȚIST sau PREOT poate fi descoperită cu mai multe produse aici:

Doctori

Pagina de cadouri pentru DOCTORI, pentru ASISTENȚI MEDICALI, pentru FARMACIȘTI, pentru BIOCHIMIȘTI, pentru BIOLOGIȘTI, pentru MOAȘE sau pentru oricine lucrează în sistemul medical poate fi descoperită cu mai multe produse aici:

Pescari

Pagina de cadouri pentru cei pasionați de PESCUIT, pentru PESCARI pentru oricine cu pasiuni în piscicultură poate fi descoperită cu mai multe produse aici:

Zona Beauty

Pagina de cadouri pentru cei pasionați de BEAUTY, pentru FRIZERI sau HAIRSTYLIȘTI, pentru MANICHIURISTE, pentru MAKE-UP ARTIȘTI și pentru oricine cu pasiuni în zona aceasta poate fi descoperită cu mai multe produse aici:

Călătorii

Pagina de cadouri pentru cei pasionați de CĂLĂTORII, pentru iubitorii de NATURĂ, de MUNTE, de MARE, de PĂDURI și pentru cei care au profesii în această zonă: geologi, geografi, geofizicieni, geneticieni etc.

Meserii de tradiție

Pagina de cadouri pentru cei cu meserii de tradiție: șoferi, zidari, zugravi, sudori, lăcătuși, tâmplari, dulgheri, taximetriști etc.

Jurnaliști

Pagina de cadouri pentru cei pasionați de SCRIS, de LECTURI, pentru cei care profesează în domeniu: JURNALIȘTI, ZIARIȘTI, SCRIITORI, PREZENTATORI TV, EDITORI, REDACTORI-ȘEFI.
Toate propunerile le puteți găsi pe pagina dedicată:

Juriști

Pagina de cadouri pentru cei pasionați de domeniul DREPTULUI, pentru JURIȘTI, pentru GREFIERI, pentru AVOCAȚI, pentru MAGISTRAȚI, pentru PROCURORI, pentru JUDECĂTORI și orice specialist în legislație.
Toate propunerile le puteți găsi pe pagina dedicată:

Economiști

Pagina de cadouri pentru cei pasionați de domeniul ECONOMIC, pentru CONTABILI, pentru DIRECTOR ECONOMIC, pentru BANCHERI, pentru FACTURIERI și orice specialist în economie.
Toate propunerile le puteți găsi pe pagina dedicată: