Dacă ați luat decizia cea mare: sunteți pregătiți să spuneți „DA” unul celuilalt și în fața lui Dumnezeu. Dacă ați ales și perechea potrivită care să devină ghizii voștri spirituali. Atunci ați ajuns la dilema: „Ursuleț, oare cum să-i cerem de nași?”, „Căpșunică, vine ziua nașului sau a nașei, ce-i luăm cadou?”, „Iubi, ce luăm nașilor cadou, pentru că vineri își aniversează căsătoria?”, „Iepuraș, nașa își serbează ziua de nume, ce-am putea să-i dăruim?”, „Floricică, mergem la nași în weekend, ar fi drăguț să le luăm ceva, nu i-am vizitat de prea mult timp, nu crezi?” și întrebările vor continua o viață de-acum încolo, dacă ați ales nașii cei buni, bineînțeles. 😀

În primul rând, ați ajuns în locul potrivit (din punct de vedere al adresei IP), cu acest lucru ne ocupăm: creăm cadouri pentru nașii cei buni. Le personalizăm în dependență de ocazie, de vârsta nașilor, de pasiunile lor. Cadourile pentru nași de câțiva ani sunt o provocare pentru noi. Și încet-încet devenim cei mai buni prin propunerile pe care vi le facem și reacțiile pe care le culegem de la voi după primirea cadourilor.

Găsiți AICI întreaga colecție de idei de cadouri pentru nași, dar mai jos vă facem și niște sugestii în dependență de anumiți factori.

Dacă aveți o ocazie specială, atunci recomandăm setul vedetă cu un vin spumant. Avem texte pentru toate sărbătorile (cerere nași, aniversare căsătorie, zile de naștere, mulțumire și dacă nu găsiți pentru ocazia voastră – creăm text).

Nasii - ne-am hotarat sa spunem DA cutie vin cadouri personalizate nasi

Varianta de cutie cu vin spumant, am adaptat-o pentru vin normal și pahare corespunzătoare:

Set cutie șampanie sau vin "Nașii condiția fericirii"

Dacă ați observat un colț liber în casa nașilor, le puteți crea o amintire frumoasă datorită trofeelor cu poză sau fără, care cuprind cuvintele calde ce merg direct către inima lor încălzind-o zilnic:

cadouri personalizate nasi arta traditiei trofee trofeu

La fel de suprinzătoare pot fi paharele de șampanie gravate:

și cutii de lemn potrivite:

cutie-cadou-pahare-nunta-miri-nasi 01

Sau niște pahare superbe de vin împachetate în cutii personalizate:

 

 

pahare personalizate gravare gravura

set cadou pentru soție

cadouri nasi seturi cadou cadouri pentru bunici

Un alt cadou vedetă poate fi setul personalizat care conține două căni și două șorțuri:

cadou personalizat nasi nunta sort cani

Dacă aveți o ocazie în care trebuie să dăruiți ceva doar nașului sau nașei, avem seturile de whisky și amaretto, foarte bune pentru astfel de atenții:

cadouri personalizate nasi Arta Traditiei

sau seturile mixte gândite pentru ei:

Mare succes au și seturile de bucătărie gravate:

set bucatarie personalizat tocator sucitor linguri lemn nasi

Creăm suporturi de poze cât mai originale:

rama cu poze nanuti botez

Avem și tricouri personalizate, multe dintre ele, gândite anume pentru nași:

tricouri pentru nasi

tricouri pentru nasi

Dar nu ne oprim aici, avem multe alte obiecte micuțe și drăguțe care pot fi dăruite cu orice ocazie: felicitări din lemn gravate și imprimate, linguri, tocătoare, suport pixuri, suport telefoane sau tablete, suporturi și rame pentru poze, plăsuțe textile imprimate, șorțuri imprimate creativ, pușculiță pentru bani personalizată exact după cum îți imaginezi, agende imprimate, cutiuțe bijuterii, căni personalizate, diplome, trofee sau răvașe emoționante, globulețe personalizate pentru bradul de Crăciun, mărțișoare personalizate sau felicitări de Paști.

Cel mai important este că noi suntem într-un proces continuu de creație, astfel încât dacă ai analizat site-ul în lung și în lat și parcă ți-ai dori ceva diferit, atunci ești clientul nostru preferat, pentru că abia așteptăm să creăm noutate și plus valoare.